Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Wij gebruiken sportkine in onze praktijk in regio Gent. Onze praktijk Kine Delphine Jacobs is gevestigd in Drongen, in de buurt van Gent. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in kine. Dit is een behandeling die gebruik maakt van de beweging VAN het lichaam en alles wat IN het lichaam beweegt. Denk bijvoorbeeld aan spieren, maar ook aan weefsel en bloedvaten.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Wij behandelen u met sportkine in onze praktijk in regio Gent

Een (top) sporter gebruikt dagelijks zijn of haar lichaam intensief. Hierdoor kan er af en toe een overbelasting plaats vinden van de spieren. Wij gebruiken sportkine in onze praktijk in regio Gent. Met deze kine behandeling wordt gekeken naar waar de pijnklachten vandaan komen en hoe deze doormiddel van beweging, massages en oefeningen worden opgelost. Zo kunt u binnen no time weer sporten op uw niveau. In onze praktijk maken onze therapeuten ook gebruik van shockwave therapie. Deze therapie zorgt ervoor dat de zelfhelende werking van het lichaam wordt bevordert. In combinatie met Dynamic kine taping worden de pijnlijke spieren ontzien en heeft u minder last van uw klachten.

Neem contact met ons op

Maak een afspraak bij onze praktijk voor een sportkine behandeling bij ons in regio Gent. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u contact met een van onze therapeuten? Stuur ons dan een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten zorgen ervoor dat u weer sport op uw oude niveau. Maak een afspraak bij onze specialisten.