Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Sportkine is een van de specialiteiten van onze kinesisten in regio Gent. De therapeuten van Kine Delphine Jacobs in Drongen hebben veel expertise met professionele sporters en amateuratleten. U kan er dus zeker van zijn dat wij steeds de juiste behandelingen toepassen. Wij helpen u graag op de correcte manier te bewegen, zodat u minder kans heeft op kwetsuren.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Sportkine op uw maat

Een (top)sporter gebruikt dagelijks zijn of haar lichaam intensief. Hierdoor kan er af en toe een overbelasting plaats vinden van de spieren. Sportkine kan helpen om deze overbelasting te helen en een herhaling van de kwetsuur te vermijden. Met deze behandeling wordt gekeken naar waar de pijnklachten vandaan komen en hoe deze door middel van juiste bewegingen en oefeningen kunnen worden opgelost. Zo kunt u binnen geen tijd weer sporten op uw niveau. In onze praktijk maken onze therapeuten ook gebruik van Shockwave therapie. Deze therapie zorgt ervoor dat de zelfhelende werking van het lichaam wordt bevorderd. In combinatie met Dynamic of Kinesio taping worden de pijnlijke spieren ontzien en heeft u minder last van uw klachten.

Neem contact met ons op

Vertrouw op de expertise van onze kinepraktijk in Drongen in verband met sportkine wanneer u een probleem tegenkomt. Maak een afspraak bij ons en kom terug op krachten. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u contact met een van onze therapeuten? Stuur ons dan een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten zorgen ervoor dat u weer sport op uw oude niveau. Maak een afspraak bij onze specialisten.