Child Physiotherapy

De sportrevalidatie bij ons in regio Gent, te Oost-Vlaanderen, richt zich op fysiotherapie bij (top)sporters. Dit kan een revalidatie van een blessure zijn die men heeft opgelopen tijdens het sporten. Een sportgerichte aanpak kan tevens zijn voor diegene die een topprestatie wil neerzetten en zich daarvoor wil voorbereiden. Ook kunnen wij u weer op uw oude sportniveau helpen na uw operatie zoals een voorste kruisband operatie, meniscusingreep of een andere operatie.

Onze sportrevalidatie in Gent te Oost-Vlaanderen

Kine Delphine Jacobs, gevestigd in het centrum van Drongen, houdt zich ook bezig met sportrevalidatie. Onze therapeuten voor sportrevalidatie in regio Gent te Oost-Vlaanderen helpen u om na een sportblessure weer terug te komen op niveau. Daarnaast helpen ze u ook als u door een blessure geopereerd moest worden, na het opereren gaat u een traject in van revalideren. Hiermee helpen onze therapeuten sportrevalidatie in regio Gent in Oost-Vlaanderen u ook. Dit doen ze door u te helpen met bewegen en bijvoorbeeld door dynamic taping. Hierdoor worden de spieren die getapet worden ontzien van te veel belasting en dit bevorderd het herstel. Bekijk wat ons bedrijf nog meer voor therapieën aanbiedt.

Neem contact op met onze praktijk

Bent u geïnteresseerd in de sportrevalidatie bij ons in regio Gent te Oost-Vlaanderen? Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten helpen u zo spoedig mogelijk verder en plannen samen met u een afspraak in.

Andere Therapieën