Sports Massage

Bij Dynamic en Kinesio taping wordt gebruik gemaakt van een biomechanische tape in ons centrum te Gent, Oost-Vlaanderen. Deze tape is specifiek voor therapeutische sportdoeleinden ontworpen, wij gebruiken dit ook bij onze praktijk in regio Gent. Het is zeer gespecialiseerd om echte mechanische kracht in de kinetische ketting te brengen. Bij Dynamic taping bij onze praktijk in Drongen, regio Gent, wordt gebruik gemaakt van de unieke, sterk elastische Dynamic Tape die werkt als een bungee-akkoord en is bedoeld om belasting te absorberen en bij te dragen aan het genereren van krachten, de biomechanische efficiëntie te verbeteren en defecte bewegingspatronen te wijzigen. Vermindering van de belasting in combinatie met krachtige neurofysiologische effecten kan onmiddellijke verlichting van de pijn veroorzaken, de metabole vraag verminderen, herstel vergemakkelijken en de functie verbeteren.

Dynamic en Kinesio taping in onze praktijk in regio Gent

Kinesio taping in Gent, te Oost-Vlaanderen, wordt eveneens specifiek voor sportblessure gebruikt. Het grote voordeel is dat de tape elastisch is. Op deze manier zal de tape de spieren en gewrichten ondersteunen, maar kunnen deze tegelijk ook hun grote beweeglijkheid behouden. Dit is ideaal om intussen uw sport bij voorkeur uit te blijven oefenen. De kinesio taping wordt vaak ook gebruikt bij sportrevalidatie in Oost-Vlaanderen. Hierdoor worden de spieren ontzien van te veel belasting. Bekijk voor sportblessures ook onze kine sportblessure behandelingen.

Neem contact op met de praktijk

Lijkt dit u iets? Maak een afspraak bij een van onze therapeuten in onze praktijk Kine Delphine Jacobs. Heeft u nog vragen over de behandeling of wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten helpen u verder.

Andere Therapieën