Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Kine Delphine Jacobs in Drongen biedt Shockwave therapie aan in regio Gent. Onze therapeuten werken zowel met de beweging van het lichaam als de beweging in het lichaam. Veel klachten worden door middel van beweging en massages verbeterd. Voor de bevordering van de zelfhelende werking van het lichaam wordt ook gebruik gemaakt van Shockwave therapie.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Wat doen we bij Shockwave therapie?

Shockwave therapie is een behandelingsvorm waarmee er met schokgolven pijnlijke plekken in het lichaam worden behandeld. Met behulp van een apparaat worden lichte schokgolven overgebracht naar het te behandelen gebied in het lichaam. Deze therapie stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam door het toedienen van de hoogenergetische golven. Shockwave therapie is geschikt voor de behandeling van diverse klachten, zoals

Maar ook langdurige achillespeesproblemen, hielspoor of langdurige pijn onder de voetzool kan verholpen worden dankzij deze therapie.

Vraag een consult aan

Onze therapeuten helpen u bij uw klachten en verlichten deze snel met behulp van oefeningen en de juiste behandelingen. Vraag nu een consult aan voor de Shockwave therapie in onze kinepraktijk in Drongen. Dit doet u door te mailen naar delphine.jacobs@telenet.be of te bellen naar 0477/304424.