Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Onze praktijk biedt shockwave therapie aan in regio Gent. Kine Delphine Jacobs is gevestigd in Drongen, vlakbij Gent. Hier werken therapeuten die gespecialiseerd zijn in kine en de werking daarvan. Onze therapeuten werken met de beweging VAN het lichaam en de beweging IN het lichaam. Veel klachten worden door middel van beweging en massages verbetert. Voor de bevordering van de zelfhelende werking van het lichaam wordt ook gebruik gemaakt van shockwave therapie in onze praktijk in regio Gent.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Wat doen we bij Shockwave therapie in onze praktijk in regio Gent?

Shockwave therapie, beschikbaar in onze praktijk te regio Gent, is een onderzoek vorm waarmee er met schokgolven pijnlijke plekken in het lichaam worden behandeld.Met behulp van een apparaat voor shockwave therapie worden deze schokgolven met relatief veel energie overgebracht naar het te behandelen gebied in het lichaam. Deze therapie stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam. Dit komt door het toedienen van de hoogenergetische golven die onze therapeuten met het apparaat voor shockwave therapie afgeeft. Shockwave therapie is geschikt voor de behandeling van diverse klachten, onder andere een tennis- of golferselleboog, pijnlijke nek, schouder en/of rug, schouderproblemen met of zonder verkalking, pijn rondom de knie of enkel, langdurige achillespeesproblemen, hielspoor of langdurige pijn onder de voetzool.

Vraag een consult aan

Vraag nu een consult aan voor de shockwave therapie in onze praktijk in regio Gent. Dit doet u door contact op te nemen via ons contactformulier in, stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten helpen u bij uw klachten.