Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

De revalidatie van uw schouderoperatie kan een lange tijd duren. Onze praktijk Kine Delphine Jacobs in Drongen, vlakbij Gent, helpt u daar graag bij. Onze therapeuten zijn specialisten op het gebied van kine. Hierbij worden de klachten verholpen met beweging, massages en oefeningen. Zo wordt het revalidatieproces versnelt en zorgen de therapeuten ervoor dat u snel van uw klachten af bent.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Onze praktijk zorgt voor uw revalidatie van uw schouderoperatie

De revalidatie van uw schouderoperatie kan worden bevordert door een dry needling behandeling. Hierbij worden kleine naaldjes in de spieren gezet, waardoor de spieren voor een tijd zullen ontspannen. Door deze ontspanning is het mogelijk om de pijnklachten te verminderen. Daarnaast kan een lymfedrainage massage u ook helpen met uw klachten. Hierbij worden de spieren en het weefsel erom heen gemasseerd waardoor er vocht wordt afgedreven door het lichaam. Ook kunnen wij u helpen bij een behandeling voor uw tenniselleboog, onze specialisten kijken samen met u waar de klachten vandaan komen en hoe ze de klachten kunnen verminderen. Dit kan zijn door middel van massages, oefeningen of beweging.

Maak een afspraak bij een van onze therapeuten

Vraag nu een consult aan als u aan het revalideren bent van een schouderoperatie. Dit doet u door contact op te nemen via ons contactformulier in, stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Uw schouder zal snel weer de oude zijn met behulp van onze behandelingen.