Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

De revalidatie van uw schouderoperatie kan een lange tijd duren. Kine Delphine Jacobs in Drongen, vlakbij Gent, helpt u graag door deze revalidatie te bevorderen. Hierbij worden de klachten na de operatie verholpen met beweging en oefeningen. Zo wordt het revalidatieproces versneld en zorgen de therapeuten ervoor dat u snel weer op volle krachten komt.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Onze praktijk zorgt voor uw revalidatie van uw schouderoperatie

De revalidatie van uw schouderoperatie kan worden bevorderd door een dry needling behandeling. Hierbij worden kleine naaldjes in de spieren gezet, waardoor de spieren ontspannen. Door deze ontspanning is het mogelijk om pijnklachten te verminderen. Daarnaast kan een lymfedrainage-massage u ook helpen met uw klachten. Hierbij worden de spieren en het weefsel erom heen gemasseerd waardoor er vocht wordt afgedreven door het lichaam. Tijdens de revalidatie zorgen wij ervoor dat uw schouder snel weer heelt met behulp van oefeningen zodat u snel geen pijn meer heeft en uw bewegingsvrijheid terugkeert. Ook kunnen wij u helpen bij een behandeling voor uw tenniselleboog. Wat uw klachten ook zijn, onze specialisten kijken samen met u waar ze vandaan komen en hoe we ze kunnen verhelpen.

Maak een afspraak bij een van onze therapeuten

Vraag nu een consult aan bij onze kinepraktijk in Drongen wanneer u een schouderoperatie gepland heeft. Dit doet u door contact op te nemen via ons contactformulier in, een e-mail te sturen naar delphine.jacobs@telenet.be of te bellen naar 0477/304424. Uw schouder zal snel weer de oude zijn met behulp van onze behandelingen.