Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Bij ons kunt u voor een manuele neurotherapie terecht in onze praktijk in Drongen, vlakbij Gent. Kine Delphine Jacobs heeft ervaren therapeuten onder haar dak. De specialisten werken met het lichaam en alles wat beweegt in het lichaam. Zo kijken ze naar waar de klachten vandaan komen en hoe deze op te lossen zijn aan de hand van beweging, massages en oefeningen.

Meer info over een manuele neurotherapie?
Bel ons voor meer informatie

Wat gebeurt er bij manuele neurotherapie in onze praktijk in regio Gent?

Manuele neurotherapie in Gent is een zeer effectieve behandelmethode die is samengesteld uit de volgende 3 onderdelen:

Deze vorm van therapie wordt vooral gebruikt bij klachten zoals nek- en rugpijnen, chronische klachten, maar ook bij acute klachten van uw lichaam. Ook bij andere klachten zoals migraine, fybromyalgie, zenuwpijnen, chronische vermoeidheid en nog veel meer. Manuele neurotherapie werkt gericht met manuele en reflectoire impulsen op het lichaam met de bedoeling invloed uit te oefenen op het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel is immers verantwoordelijk voor het opwekken, verwerken en aanpassen van de pijnprocessen. Naast manuele neurotherapie voeren we nog meer behandelingen uit bij onze praktijk in regio Gent. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsleer. In onze praktijk werken de therapeuten met het lichaam en haar beweging. Ook sportkine wordt bij ons gegeven. Sporters belasten hun lichaam dagelijks en dit kan soms voor ongemakken zorgen. Door middel van oefeningen worden deze vermindert.

Kom langs in onze praktijk

Vraag nu een consult aan voor manuele neurotherapie bij onze praktijk in regio Gent. Dit doet u door contact op te nemen via ons contactformulier in,een e-mail te sturen naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten zorgen ervoor dat u van uw klachten af komt en zoeken uit waar het vandaan komt.