Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Bij ons kunt u voor een manuele neurotherapie terecht in onze praktijk in Drongen, vlakbij Gent. Kine Delphine Jacobs heeft ervaren therapeuten onder haar dak. De specialisten werken samen met uw lichaam om de revalidatie en beweging van het lichaam te bevorderen. Zo kijken ze naar waar de klachten vandaan komen en hoe deze op te lossen zijn aan de hand van beweging, massages en oefeningen.

Meer info over een manuele neurotherapie?
Bel ons voor meer informatie

Wat is manuele neurotherapie?

Manuele neurotherapie is een zeer effectieve behandelmethode die is samengesteld uit enkele onderdelen, zoals zenuwreflextherapie, mobilisatie van het lichaam en diepe spier- en zenuwmassage bij het lichaam. Deze vorm van therapie wordt gebruikt bij verschillende chronische en acute klachten:

  • Nek- en rugpijnen
  • Migraine
  • Fybromyalgie
  • Zenuwpijnen
  • Chronische vermoeidheid

Manuele neurotherapie werkt gericht op het lichaam met de bedoeling invloed uit te oefenen op het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel is immers verantwoordelijk voor het alle aspecten van pijnprocessen. Naast manuele neurotherapie voeren we nog meer behandelingen uit bij onze kinepraktijk in Drongen. Denk bijvoorbeeld aan bewegingsleer. In onze praktijk werken de therapeuten samen met het lichaam. Ook sportkine wordt bij ons gegeven. Sporters belasten hun lichaam dagelijks en dit kan soms voor ongemakken zorgen. Door middel van oefeningen worden deze ongemakken verminderd.

Kom langs in onze praktijk

Vraag nu een consult aan voor manuele neurotherapie bij onze praktijk in regio Gent. Dit doet u door contact op te nemen via ons contactformulier , door een e-mail te sturen naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Onze therapeuten zorgen ervoor dat u van uw klachten af komt en zoeken uit waar het vandaan komt.