Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

In onze praktijk helpen we u met een manuele lymfedrainage massage in Drongen, nabij Gent in Oost-Vlaanderen. Met deze massage zorgen onze therapeuten ervoor dat overtollig weefselvocht wordt afgevoerd door het lichaam. Dus bent u op zoek naar een praktijk dat een manuele lymfedrainage massage in Drongen, vlakbij Gent in Oost-Vlaanderen? Kom langs bij onze praktijk Kine Delphine Jacobs en laat u helpen door een van onze therapeuten.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Manuele Lymfedrainage bij onze praktijk in regio Gent te Oost-Vlaanderen

Manuele lymfedrainage is een zachte massage waardoor het lymfestelsel gestimuleerd wordt om het (te veel aan) lymfevocht af te voeren. Dit voeren wij uit in onze praktijk in Drongen, vlakbij Gent in Oost-Vlaanderen. Lymfedrainage wordt vaak in de benen, het gezicht en de armen toegepast. Het lymfestelsel neemt onder andere overtollig weefselvocht, eiwitten en cellen uit uw weefsels op en voert deze af. Met een lymfedrainage massage bevordert u dit proces in onze praktijk in Drongen, vlakbij Gent.

Welke aandoeningen hebben baat bij lymfedrainage?

Er zijn verschillende aandoeningen die baat kunnen hebben bij lymfedrainage, denk bijvoorbeeld aan een lymfoedeem en lipoedeem. Bij ontstekingen dient eerst de ontsteking behandeld te worden, voordat er gestart wordt met lymfedrainage. In onze praktijk behandelen we ook met een manuele neurotherapie.. Daarnaast helpen we u ook bij het revalideren na bijvoorbeeld een schouderoperatie. Wij werken met het lichaam en de beweging hiervan. Zo helpen we u ook na het scheuren van een spier. Dit wordt vaak beholpen met beweging, massages en oefeningen.

Neem contact op met onze therapeuten

Maak een afspraak bij onze praktijk voor een manuele lymfedrainage massage in Drongen, regio Gent in Oost-Vlaanderen. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u contact met een van onze therapeuten? Stuur ons dan een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Zij helpen u verder en zorgen ervoor dat u geen klachten meer heeft.