Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Een manuele lymfedrainage in onze praktijk in Drongen, nabij Gent in Oost-Vlaanderen, zorgt ervoor dat overtollig weefselvocht wordt afgevoerd uit het lichaam. Bij Kine Delphine Jacobs krijgt u een massage die de lymfedrainage stimuleert. Wanneer uw lymfeklier niet meer goed functioneert door een ongeval, ziekte of stress, kan u vertrouwen op onze expertise. Kom snel langs voor een verlichtende behandeling.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

De voordelen van manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een zachte massage die het lymfestelsel stimuleert om een te veel aan lymfevocht af te voeren. Lymfedrainage wordt vaak in de benen, het gezicht en de armen toegepast. Het lymfestelsel neemt onder andere overtollig weefselvocht, eiwitten en cellen uit uw weefsels op en voert deze af. Met een lymfedrainage massage bevordert u dit proces. Doordat de vochtophoping in uw lichaam vermindert, geniet u van veel voordelen. Denk hierbij onder andere aan een gevoel van verlichting, verstevigde huidspanning en herstelling van de lymfevaten.

Welke aandoeningen hebben baat bij lymfedrainage?

Er zijn verschillende aandoeningen waarbij een lymfedrainage verlichting kan bieden, denk bijvoorbeeld aan een lymfoedeem en lipoedeem. Bij ontstekingen dient eerst de ontsteking behandeld te worden, voordat er gestart wordt met manuele lymfedrainage. In onze praktijk behandelen we ook met een manuele neurotherapie. Daarnaast helpen we u ook bij het revalideren na een schouderoperatie. Wij werken met het lichaam en stimuleren de beweging ervan. Zo helpen we u ook bij een spierscheur. Dit wordt vaak verholpen met beweging, massages en oefeningen.

Neem contact op met onze therapeuten

Maak een afspraak voor een manuele lymfedrainage massage. In onze kinepraktijk in Drongen staan wij klaar om u verlichting te bieden. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u contact met een van onze therapeuten? Stuur ons dan een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk geen klachten meer heeft.