Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Heeft u last van loopblessures en bent u op zoek naar een kinesist die uw klachten kan verlichten? De therapeuten van Kine Delphine Jacobs in Drongen staan klaar om u te helpen. Dankzij onze expertise geniet u van een efficiënte behandeling waardoor u snel weer op niveau kan komen. Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen.

Benieuwd waar de kinesist u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Hoe verhelpen wij uw loopblessures als uw kinesist?

Wanneer u op zoek bent naar een kine gespecialiseerd in sportblessures, dan staan wij voor u klaar. Als expert in sportrevalidatie zijn wij uw ideale kinesist voor loopblessures. We hebben verschillende behandelingen die mogelijk zijn bij kwetsuren die zijn veroorzaakt door lopen. Elke sport waar u bij moet lopen, creëert de kans op overbelasting of, in het slechtste geval, spierscheuren. In al deze gevallen kunnen wij uw herstel bevorderen. Als kinesist hebben wij veel mogelijkheden om van uw loopblessures verleden tijd te maken. Dankzij onze ervaring als bewegingsleraar kunnen wij u bovendien helpen om nieuwe loopblessures te vermijden.

Verlicht uw klachten

De therapeuten in onze kinepraktijk in Drongen staan klaar om uw klachten te verhelpen. Wanneer u uw loopblessures wil laten behandelen, schakelt u ons in als kinesist. Maak een afspraak en verlicht snel uw klachten. Heeft u nog vragen? Contacteer ons gerust door te bellen naar 0477/304424 of via ons contactformulier.