Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Onze kinesist helpt u bij het vinden van een behandeling voor het genezen van uw spierscheuren. Bij Kine Delphine Jacobs in Drongen werken therapeuten die gespecialiseerd zijn in kinetherapie. Hierbij gaat het om het bewegen van het lichaam. Niet alleen de spieren, maar ook de bloedvaten en het weefsel erom heen. Als u pijnklachten heeft, dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Onze therapeuten zoeken de bron en verhelpen de pijn.

Benieuwd waar de kinesist u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Onze kinesist helpt u bij het genezen van uw spierscheuren

Met kinetherapie helpen onze therapeuten u door middel van de beweging van het lichaam. Onze kinesist gebruikt kine om uw spierscheuren te genezen. Dit wordt gedaan door middel van massages van de spieren en oefeningen die het bewegen bevorderen. Kine helpt tegen sportblessures bij (top)sporters. Zo kan kine bijvoorbeeld helpen tegen achillespeesaandoeningen. Er wordt gekeken naar de beweging van het lichaam en zij helpen u weer terug te komen op uw oude niveau. Daarnaast helpt een kinesist u ook bij het revalideren van uw schouderoperatie. Dit wordt gedaan door middel van beweging en oefeningen.

Maak een afspraak bij onze kinesist voor uw behandeling tegen spierscheuren

Maak een afspraak bij onze praktijk in Drongen voor een behandeling voor spierscheuren door een kinesist. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u weten wat u te wachten staat? Stuur  een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424.