Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Onze kinesist staat klaar om uw spierscheuren te behandelen. Bij Kine Delphine Jacobs in Drongen gaan we op zoek naar de bron van uw pijnklachten. Op die manier kunnen we uw pijn sneller en efficiënt verhelpen. Spierscheuren kunnen verschillende oorzaken hebben en als kinesist hebben wij steeds een gepaste behandeling paraat staan.

Benieuwd waar de kinesist u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Wat doet onze kinesist bij spierscheuren?

Met kinesitherapie helpen onze therapeuten u door middel van beweging van het lichaam. Bij spierscheuren past onze kinesist de juiste therapie toe. Dit wordt gedaan door middel van massage van de spieren en oefeningen die het bewegen bevorderen. Onze kinesist helpt het revalidatieproces bij sportblessures bij (top)sporters, zoals spierscheuren maar ook andere blessures. Zo kan kine bijvoorbeeld helpen bij achillespeesaandoeningen. Maar ook niet-sporters kunnen geconfronteerd worden met spierscheuren en zijn welkom bij onze kinesist. Daarnaast staan wij ook klaar om u te begeleiden met het revalideren van uw schouderoperatie.

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij onze praktijk in Drongen voor een behandeling voor spierscheuren door een kinesist. Heeft u vragen over de behandeling of wilt u weten wat u te wachten staat? Stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Wij beantwoorden graag al uw vragen en helpen u terug naar gezondheid.