Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Een kine behandeling helpt u bij uw sportblessures, dus laat u behandelen in onze praktijk in het centrum van Drongen. Er wordt gekeken naar hoe de sportblessure is ontstaan en wat er aan gedaan kan worden om deze te genezen. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het werken met kine bij sportblessures in onze praktijk in Drongen.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Een kine behandeling tegen sportblessures bij onze praktijk in Drongen

Bij een kine behandeling wordt er gekeken naar de beweging van uw lichaam. Uw spieren worden gemasseerd en er wordt gekeken welke oefeningen u helpen tegen de pijn en blessure. Onze therapeuten helpen u ook met kine als u door het sporten een spierscheur heeft opgelopen. Door middel van bewegen wordt deze spier hersteld en bent u snel weer terug op uw oude niveau. Een andere behandeling voor sportblessures is de shockwave therapie. Hierbij worden kleine schokken in de spieren of gewrichten gestuurd waardoor u daarna minder pijn heeft.

Laat onze therapeuten u helpen

Kom meer te weten over onze praktijk en onze therapeuten. Wilt u een kine behandeling ondergaan voor uw sportblessures in onze praktijk in het centrum van Drongen? Maak dan snel een afspraak bij een van onze therapeuten. Stuur ons een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424.