Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Een kine behandeling versnelt de heling van uw sportblessures, dus laat u behandelen bij Kine Delphine Jacobs in het centrum van Drongen. Er wordt gekeken naar hoe de sportblessure is ontstaan en wat er aan gedaan kan worden om deze te genezen. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het werken met kine bij sportblessures dankzij hun ervaring met professionele sportteams.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Kine als behandeling tegen sportblessures

Bij een kinebehandeling wordt er gekeken naar de beweging van uw lichaam. Uw spieren worden gemasseerd en er wordt gekeken welke oefeningen de pijn verlichten. Onze therapeuten helpen u ook graag wanneer u een spierscheur heeft opgelopen. Door middel van bewegen wordt deze spier hersteld en bent u snel weer terug op uw oude niveau. Een andere behandeling voor sportblessures is de Shockwave therapie. Hierbij worden kleine elektrische golven in de spieren of gewrichten gestuurd waardoor u daarna minder pijn heeft. Het is een zeer goed idee om deze therapie te gebruiken bij sportblessures.

Laat onze therapeuten u helpen

Kom meer te weten over onze praktijk en onze therapeuten. Wilt u een kine behandeling ondergaan voor uw sportblessures in onze praktijk? Maak dan snel een afspraak bij een van onze therapeuten. Stuur ons een e-mail via delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424.