Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Wilt u graag de hulp inschakelen van een bewegingsleraar in Oost-Vlaanderen? Dan zit u goed bij onze praktijk het centrum van Drongen, in Oost-Vlaanderen. Het bewegend functioneren van het menselijk lichaam staat centraal. Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. De bewegingsleraar in Oost-Vlaanderen werkt met een behandelwijze die zich richt op beweging herstel van en in het lichaam.

Benieuwd waar de bewegingsleraar u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Waarom een bewegingsleraar in regio Drongen te Oost-Vlaanderen?

Ongestoorde beweeglijkheid is nodig om goed en zonder klachten te kunnen functioneren. Een bewegingsbeperking in een bepaalde lichaamsstructuur dwingt het lichaam tot aanpassing en kan gezondheidsproblemen veroorzaken. Het doel van onze bewegingsleraar in Drongen, te Oost-Vlaanderen, is de klachten te verminderen of te verhelpen door de beweeglijkheid van gewrichten en weefsels te verbeteren. Onze professional kijkt hierbij niet alleen naar de plaats waar de klachten zich uiten, maar onderzoekt lichamelijk uitgebreid waar de reden van de klachten is ontstaan. Bekijk ook de andere therapieën die wij aanbieden.

Maak snel een afspraak bij onze praktijk

Wilt u een afspraak maken met onze bewegingsleraar in Oost-Vlaanderen? Vul ons contactformulier in, stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Bij onze praktijk kan u voor nog meer dingen terecht. Denk bijvoorbeeld aan een dry needling behandeling. Hierbij worden er kleine naalden in de spieren gezet waardoor de spieren ontspannen. Bent u een echte sporter? Bekijk dan ook onze sportkine behandelingen.