Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Wilt u graag de hulp inschakelen van een bewegingsleraar in Oost-Vlaanderen? Dan zit u goed bij Kine Delphine Jacobs in het centrum van Drongen. Het bewegend functioneren van het menselijk lichaam staat centraal. Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Onze bewegingsleraar werkt met een behandelwijze die zich richt op beweging om zo een optimaal herstel van en in het lichaam te verkrijgen.

Benieuwd waar onze bewegingsleraar u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Waarom een bewegingsleraar u kan helpen

Wanneer u een bewegingsbeperking heeft, moet het lichaam anders bewegen. Het kan zijn dat er dan andere gezondheidsproblemen veroorzaakt worden. Om dit te vermijden, is het belangrijk om met een bewegingsleraar de beweeglijkheid van de gewrichten en weefsels te verbeteren. In combinatie met manuele neurotherapie kan dit veel klachten en problemen verlichten. Onze bewegingsleraar onderzoekt het lichaam uitgebreid om te ontdekken waar de klachten zijn ontstaan, niet enkel waar zij zich uiten. Zijn uw spieren te pijnlijk om normaal te kunnen bewegen? Dan raden wij, waar mogelijk, een dry needling-behandeling aan. Ook wanneer u vaak sport en problemen ondervindt bij bepaalde bewegingen, kan u terecht bij onze sportkinesisten.

Maak snel een afspraak bij onze praktijk

Wilt u een afspraak maken met onze bewegingsleraar? Als kine in Drongen staan wij klaar om bewegen weer een pijnloos plezier te maken. Contacteer ons bij vragen gerust via ons contactformulier of bel ons op 0477/304424 om meteen een afspraak in te boeken. Wij staan klaar om van bewegen weer een plezier te maken.