Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Zoekt u een behandeling voor uw tenniselleboog in onze praktijk in het centrum van Drongen? Samen met onze therapeuten ontdekt u welke behandeling het beste aansluit bij uw klachten en zorgen we er samen voor dat de klachten van uw tenniselleboog verdwijnen. De therapeuten bij Kine Delphine Jacobs zijn gespecialiseerd in kinetherapie. Deze therapie bestaat onder andere uit oefeningen die u samen met een kinesitherapeut uitoefent waardoor uw klachten verminderen.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Een passende behandeling voor uw tenniselleboog

Samen met een van onze therapeuten wordt gekeken naar een passende behandeling voor uw tenniselleboog. Bij onze manuele neurotherapie wordt gekeken naar waar uw pijn vandaag komt en hoe deze kan worden opgelost. Een goede behandeling voor uw tenniselleboog kan al enorm helpen. Daarnaast kan bewegingsleer helpen bij uw klachten, dit is een therapie waarbij de beweging van het lichaam centraal staat. Bekijk ook onze andere therapieën die eventueel kunnen worden toegepast in onze praktijk.

Maak snel een afspraak

Bent u op zoek naar een kine in Drongen die klachten van uw tenniselleboog kan verlichten met een gepaste behandeling? Maak snel een afspraak bij een van onze therapeuten. Heeft u nog vragen over ons of onze behandelingen? Stuur gerust een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424.