Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling aan uw tenniselleboog in onze praktijk in het centrum van Drongen. Samen met onze therapeuten gaat u kijken welke behandeling het beste aansluit bij uw klachten en zorgen we er samen voor dat uw klachten verdwijnen. De therapeuten bij Kine Delphine Jacobs zijn gespecialiseerd in kinetherapie. Deze therapie bestaat uit oefeningen die u samen met een kinesitherapeut uitoefent waardoor u klachten verminderen.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Een passende behandeling voor uw tenniselleboog in onze praktijk in Drongen

Samen met een van onze therapeuten wordt gekeken naar een passende behandeling voor uw tenniselleboog in onze praktijk in Drongen. Bij onze manuele neurotherapie wordt gekeken naar waar uw pijn vandaag komt en hoe het kan worden opgelost. Dit kan een goede behandeling zijn voor uw tenniselleboog, die wordt uitgevoerd in onze praktijk in Drongen. Daarnaast kan bewegingsleer helpen bij uw klachten, dit is een therapie waarbij de beweging van het lichaam centraal staat. Bij onze Roptrotherapie worden uw spieren losgemaakt, waardoor u klachten worden vermindert. Dit zal zeker helpen tegen de pijn. Bekijk ook onze andere therapieën die eventueel kunnen worden toegepast in onze praktijk.

Maak snel een afspraak

Maak nu een afspraak voor uw behandeling aan uw tenniselleboog bij onze praktijk in Drongen. Maak snel een afspraak bij een van onze therapeuten in de praktijk. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424.