Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Vind de juiste behandeling voor uw achillespeesaandoeningen bij Kine Delphine Jacobs in Drongen te Oost-Vlaanderen. Een achillespeesaandoening kan verschillende oorzaken hebben. Wij kijken waar de klachten vandaan komen en gaan op zoek naar een gepaste behandeling voor alle achillespeesaandoeningen in onze praktijk.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Een behandeling die uw achillespeesaandoeningen verhelpt

We gaan op zoek naar een behandeling die specifiek voor uw achillespeesaandoeningen werkt. Als kine in Drongen staan wij bekend om onze persoonlijke aanpak. Elk lichaam is en geneest anders. Hierdoor is het enorm belangrijk om een persoonlijke behandeling op te starten voor een spoedig herstel. Deze behandeling kan verschillende vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld ook aan manuele therapie. Hierbij wordt er gekeken naar wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn van uw klachten. Samen met uw therapeut wordt gezocht naar een passende behandeling voor uw klachten. Als sportkine hebben wij veel ervaring met achillespeesaandoeningen en kennen wij zeker de juiste behandeling.

Laat onze therapeuten u helpen

Naast een behandeling voor uw achillespeesaandoeningen helpen we u ook bij een behandeling van spierscheuren in onze praktijk in Oost-Vlaanderen. Maak snel een afspraak bij een van onze therapeuten in de praktijk. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Wij helpen u snel verder.