Ervaren therapeuten
Behandeling met beweging
Kine voor sporters

Onze praktijk helpt u bij het vinden van een behandeling voor uw achillespeesaandoeningen bij ons in Drongen te Oost-Vlaanderen. Een achillespeesaandoening kan verschillende oorzaken hebben. Onze therapeuten kijken met u waar de klachten vandaan komen en gaan samen met u op zoek naar een behandeling voor uw achillespeesaandoeningen in onze praktijk.

Benieuwd waar de therapeut u mee kan helpen?
Bel ons voor meer informatie

Een behandeling die uw achillespeesaandoeningen verhelpt bij ons in Oost-Vlaanderen

Samen met onze therapeuten gaan we op zoek naar een behandeling voor uw achillespeesaandoeningen bij ons in de praktijk in Oost-Vlaanderen. Deze behandeling kan verschillende vormen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan Roptrotherapie, hierbij wordt de verharding in de spieren weggenomen en wordt de pijn minder. Denk bijvoorbeeld ook aan manuele therapie. Hierbij wordt er gekeken naar wat de onderliggende oorzaken kunnen zijn van uw klachten. Samen met uw therapeut wordt er gekeken naar een passende behandeling voor uw achillespeesaandoeningen bij onze praktijk in Oost-Vlaanderen.

Laat onze therapeuten u helpen

Naast een behandeling voor uw achillespeesaandoeningen helpen we u ook bij een behandeling van spierscheuren bij onze praktijk in Oost-Vlaanderen. Maak snel een afspraak bij een van onze therapeuten in de praktijk. Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar delphine.jacobs@telenet.be of neem telefonisch contact op via 0477/304424. Wij helpen u snel verder.